Το Δ.Δ. Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο;

Διαβάζουμε από το isthmos.gr :

Η απόφαση θα ενεργοποιηθεί αμέσως μετά την έκδοση του προεδρικού διατάγματος και αφού προηγηθεί δημοψήφισμα που να εκφράζει την επιθυμία για ενοποίηση από την τοπική κοινωνία

Την ένταξη του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Ανδριανου Τύρινθας στο δήμο Ναυπλίου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου στη συνεδρίαση της Κυριακής.

Η απόφαση θα ενεργοποιηθεί αμέσως μετά την έκδοση του προεδρικού διατάγματος και αφού προηγηθεί δημοψήφισμα που να εκφράζει την επιθυμία για ενοποίηση από την τοπική κοινωνία.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε ακόμα η αγορά εξοπλισμού καθαριότητας με δανειοδότηση από το τμήμα παρακαταθηκών και δανείων.

Αν αναλογιστούμε ότι αργά ή γρήγορα οι δήμοι στην Αργολίδα θα γίνουν 3 τότε έτσι και αλλιώς το ΔΔ Αγίου Αδριανού θα ενταχθεί στο Δήμο Ναυπλίου.

Ταυτόχρονα στον Αναγνώστη Πελοποννήσου διαβάζουμε :

Την εθελοντική τους συνένωση με το Δήμο Ναυπλίου ζητούν οι κάτοικοι της πρώην κοινότητας Αγίου Αδριανού η οποία μέχρι σήμερα ανήκει διοικητικά στον Δήμο Νέας Τίρυνθας. Πρόσφατα, στην πλατεία του Αγίου Αδριανού, σε γενική συνέλευση των κατοίκων αποφασίστηκε και δόθηκε η εντολή στο τοπικό συμβούλιο να κινήσει τις διαδικασίες για την εθελοντική συνένωση.
Πράγματι, τη Δευτέρα το βράδυ, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου του Αγίου Αδριανού παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου και υποστήριξαν το αίτημά τους για «ένταξη του δημοτικού διαμερίσματος στο Δήμο Ναυπλίου».