Ιστορική Αναδρομή στα δημοτικά εκλογικά δρώμενα

Κατ’ αρχήν πρέπει να σας πω ότι ένα νέο ιστολόγιο για το Ναύπλιο έκανε την εμφάνισή τον προηγούμενο μήνα. Το ιστολόγιο λέγεται “Αιρετικές απόψεις για το Ναύπλιο“. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Photobucket

Στο τελευταίο δημοσίευμα του κάνει μια ιστορική αναδρομή σχετικά με τις δημοτικές εκλογές και τους δημοτικούς συνδυασμούς που είχαν βάλει υποψηφιότητα. Η αναδρομή ξεκινά από το 1986 και φθάνει μέχρι τις μέρες μας.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για να δει κανείς πως έχουν δημιουργηθεί οι συμμαχίες μεταξύ των συνδυασμών, μεταξύ των προσώπων διαφορετικών συνδυασμών και ποιοί προτείνουν ποιούς για τις διάφορες θέσεις.

Θα το χαρακτήριζα εξαιρετικό και απόλυτα ενημερωτικό για να ξέρουμε τί ψηφίζουμε και τι αυτό σημαίνει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε όλα αυτά τελικά μόνο οι πολίτες μένουν στην απέξω. Και όλοι οι άλλοι τους δουλεύουν. Κατηγορούν ο ένας τον άλλον ενώ ξέρουν ότι είναι πάρα πολύ πιθανόν οι κατήγοροι του σήμερα να βρεθούν αύριο στον ίδιο συνδυασμό με τους κατηγορούμενους. Οι εχθροί να γίνουν φίλοι και οι φίλοι να βγάλουν μαχαίρια. Όχι βέβαια για ιδέες. Όχι γιατί έχουν καμία ιδιαίτερη σκασίλα για την πόλη μας και τα προβλήματά της.
Εύγε!!

Συμφωνούμε απόλυτα.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο “Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα” και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Tagged ,