Μεγάλη Δωρεά…για τη πόλη του Ναυπλίου!!!

Το νέο είναι κ α τ α π λ η κ τ  ι κ ό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε πρόσφατη πανηγυρική συνεδρίασή του, αφού όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξήραν την προσωπικότητα, το «μεγάλο έργο», τις πρωτοβουλίες και τα «μεγάλα έργα» του Δημάρχου για τη πόλη μας

αποφάσισε ομόφωνα να του ζητηθεί να δωρίσει τον εγκέφαλό του στους επόμενους Δημάρχους του Ναυπλίου, ως απαραίτητη παρακαταθήκη για τη συνέχιση του έργου του.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τα καλά τους λόγια και για τη μεγάλη τιμή που του κάνουν, απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια για το αν αποδέχεται τη πρόταση του ΔΣ.

Η μη σαφής αποδοχή της πρότασης του ΔΣ από το Δήμαρχο προκάλεσε έντονη ανησυχία στους παριστάμενους βλέποντας τον κίνδυνο μη συνέχισης του έργου του από τις επόμενες γενιές Δημάρχων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπροστά στον κίνδυνο αυτό για τη πόλη μας, όλα τα κόμματα αλλά και επιφανείς πολίτες μας,  πιέζουν τον Δήμαρχο να αποδεχθεί την πρόταση του ΔΣ και να δωρίσει τον εγκέφαλό του στους επόμενους Δημάρχους για να σιγουρευτεί η συνέχιση του έργου του, και να παραμείνει η λάμψη της πόλη του Ναυπλίου για τις επόμενες δεκαετίες.!!!!