“Έπαθλο” παρουσίας στο χρόνο…

Το τελευταίο καιρό όλο και πιό συχνά “πέφτει στα χέρια μου” το περιοδικό “Έπαθλο” και με εκπλήσσει ευχάριστα.

Δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει την κληρονομιά και τα σύγχρονα υγιή δυναμικά στοιχεία της Πατρίδας μας, να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, των στοιχείων της παράδοσης και των ιδιαιτεροτήτων της ιστορικής μας γης…
Αντιμετωπίζει τις συγκυρίες της παγκοσμιοποίησης και των παραμέτρων του σύγχρονου κόσμου σαν μια ελκυστική πρόκληση για την εδραίωση της ιδιαίτερης ταυτότητας και αναζωογόνηση των διαχρονικών αξιών…
Οδοιπορεί στους τόπους με σκεπτικό τη διατήρηση και αναζωπύρωση της μνήμης και τη γνώση του παρελθόντος σαν μοναδικό και αναντικατάστατο εφαλτήριο για ένα ανθρώπινο, πλούσιο σε πολιτισμό και ισορροπημένο μέλλον.
Το Έπαθλο, έχει σαν προτεραιότητα στην ύλη του “το άγνωστο”, το “λησμονημένο”, το “παραγνωρισμένο”, χωρίς να αδιαφορεί για τις σύγχρονες κατακτήσεις… Είναι περιοδικό άποψης και πολιτικής εγρήγορσης χωρίς κομματικές προτιμήσεις και με αδιαπραγμάτευτη τη “φιλοσοφία”του.
Άνθρωποι με κοινωνική προσφορά, φορείς πολιτισμού με δεδομένη αξία, έργα που συνδράμουν την στοργική ανάπτυξη, φυσικά μνημεία και μνημεία του ανθρώπινου πολιτισμού, έχουν τον πρώτο λόγο στις σελίδες του.

Αφορμή για τη παραπάνω παρουσίαση του αξιόλογου περιοδικού στάθηκε το αφιέρωμα για το Ναύπλιο αλλά και την Ασίνη, την Τίρυνθα και τη Μιδέα. Καλαίσθητες καλής ποιότητας φωτογραφίες και κείμενο που σε ταξιδεύει με τις περιγραφές του δημιουργεί εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αξίζει να το διαβάσετε είτε αγοράζοντάς το είτε on line.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια…

κάντε κλικ στην εικόνα για να Ξεφυλλίσετε το περιοδικό
Tagged , ,

One thought on ““Έπαθλο” παρουσίας στο χρόνο…

Comments are closed.