7ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου

Το 7ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου θα πραγματοποιηθεί

από τις 26 έως τις 29 Μαΐου του 2011 στο «Βουλευτικό» Ναυπλίου.

 

 

Το Κέντρο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης, με την ενίσχυση της Έδρας J.Monnet «Δημοκρατία και Δικαιώματα του Ανθρώπου στην ΕΕ» του Παντείου και την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, υποστηρίζει οργανωτικά το ετήσιο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Καθηγητή Στ.Περράκη, από το 2005 στο Ναύπλιο στο «Βουλευτικό», όπου λειτούργησε η πρώτη Βουλή των Ελλήνων.

Το 7ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Μαΐου του 2011 στο «Βουλευτικό» Ναυπλίου.

Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας το ερευνητικό τους έργο στο πεδίο του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου:

  • Υποψήφιοι Διδάκτορες, παρουσιάζοντας την έρευνά τους επί της διδακτορικής τους διατριβής.
  • Τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές, παρουσιάζοντας την διπλωματική τους εργασία.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 7ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου καλούνται να αποστείλουν ερευνητική πρόταση με το θέμα της υπό εκπόνησης διδακτορικής τους διατριβής ή διπλωματικής εργασίας και σύντομη παρουσίαση του (35- λέξειες – 1 σελίδα) έως τις 10 Απριλίου 2011.

Η αποστολή των προτάσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο [email protected]Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και κοινοποίηση στο [email protected]Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Τέλος απαραίτητη είναι η γνωστοποίηση των πλήρη στοιχείων σας: Ονοματεπώνυμο, Τμήμα και Πανεπιστήμιο φοίτησης, επιβλέπων καθηγητής (και μέλη Συμβουλευτικής επιτροπής, προκειμένου για εν εξελίξει διδακτορικά) καθώς και τηλέφωνα/mail επικοινωνίας.

 

Το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να το δείτε εδώ

Tagged ,

One thought on “7ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου

Comments are closed.