12ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό & Επιστημονικό Συνέδριο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ

12ο Πανελλήνιο
Επαγγελματικό & Επιστημονικό Συνέδριο
Νοσηλευτών του ΕΣΥ
Στο Ναύπλιο
18 – 20 Νοεμβρίου 2011

 

 

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 12ο  Συνέδριο των Νοσηλευτών του ΕΣΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από 18 έως και 20 Νοεμβρίου 2011.

Η αργολική γη που πρωτοκατοικήθηκε από τους Πελασγούς και αργότερα από τους Αχαιούς, στο διάβα των αιώνων αποτέλεσε τη γενέτειρα του ελληνικού πολιτισμού, αποτελώντας το σημαντικότερο κέντρο των εγχώριων κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων της  πρώτης περιόδου μετά την  απελευθέρωση από τους Τούρκους.

Η πόλη του Ναυπλίου, μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας μας, συνδυάζει με αξιοζήλευτη μαεστρία τη γοητεία της ιστορικότητας του τοπίου, με τη ζωντάνια των χρωμάτων και τα θέλγητρα της απλόχερης πελοποννησιακής φύσης.

Δεν είναι τυχαίο που οι Αρχαίοι Έλληνες επέλεξαν τη γειτονική Επίδαυρο για να ιδρύσουν το Ασκληπιείο, θεραπευτικό κέντρο της αρχαιότητας, που ήταν αφιερωμένο στο θεό Ασκληπιό, αλλά και το σημαντικότερο και ωραιότερο θέατρο, στο οποίο δοξάστηκε το αρχαίο δράμα και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Έτσι, θεωρούμε τιμή μας να συναντηθούμε με τους συναδέλφους απ’ όλη τη χώρα στη γη της Αργολίδας, τονίζοντας και τη σημειολογική σημασία του πράγματος, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη και σκληρή για όλους μας.

 

 

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε

το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου

 

 

pasyno.gr

Tagged