24ο Φεστιβάλ Ναυπλίου – Ιούνιος 2015

24ο Φεστιβάλ Ναυπλίου – Ιούνιος 2015

Το Φεστιβάλ Ναυπλίου για δέκα συνεχόμενες ημέρες, από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 28 Ιουνίου, θα παρουσιάσει συναυλίες από Έλληνες και ξένους ερμηνευτές.

24_festival nafpliou

Το 24ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, πιστό στην παράδοση του ως ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κλασικής μουσικής στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί φέτος από τις 19 έως τις 28 Ιουνίου 2015.

24nauplio-festibal

 

Το Φεστιβάλ αξιοποιώντας όλους τους μνημειώδεις χώρους της πόλης –από το επιβλητικό Παλαμήδι μέχρι την ιστορική και φιλόξενη αίθουσα του Βουλευτικού- προβάλλει το Ναύπλιο μέσα από δέκα διαφορετικές συναυλίες πιστές στην παράδοση, την ποιότητα και την ταυτότητα του.

Μεγάλα ονόματα της κλασικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα πλημμυρίσουν τους χώρους της πόλης με τη μουσική τους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το Chicago Consort από την Αμερική, ο διάσημος Έλληνας συνθέτης Φίλιππος Τσαλαχούρης, ο καταξιωμένος πιανίστας Νίκος Λαάρης, η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε σύμπραξη με τους διεθνώς αναγνωρισμένους λυρικούς τραγουδιστές Τάσο Αποστόλου και Ειρήνη Καράγιαννη, το εξαιρετικό Ensemble Wien από την Αυστρία και το διάσημο Trio Vuillaume από την Γαλλία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες: www.nafplionfestival.gr