24η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου – 31 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2015

24η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου – 31 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2015

ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΝΑΣΗ

afisa_2015

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:30 ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Πα-νελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ). Η ΠΟΕΒ βρίσκεται κο-ντά στο βιβλίο, δίνοντας έμφαση στην διεύρυνση των οριζόντων της ανάγνωσης.
Η έκθεση βιβλίου είναι ένας σταθερός θεσμός που κρατάει χρόνια μεταξύ των εκδοτών και των βιβλιόφιλων τόσο του Ναυπλίου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας. Για το λόγο αυτό η ΠΟΕΒ ενήργησε τα μέγιστα προκειμένου να ανα-βαθμιστεί αυτός ο θεσμός, διευρύνοντας τόσο τον αριθμό των συμμετεχόντων εκδο-τών όσο και τον αριθμό των πολιτιστικών φορέων του νομού Αργολίδος που συμμε-τέχουν στην έκθεση. Οι φορείς που προάγουν και διευρύνουν τους σκοπούς της έκθε-σης είναι ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας, η Ιερά Μητρόπολη Αρ-γολίδας, η Ένωση Συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας και το Ίδρυμα Γεωργίας Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης».
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές από τις 19:30 έως 24:00.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Αθηνά Ρούτση στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείο Ναυπλίου) στις 8 Αυγού-στου 2015 και ώρα 21:00 που θα περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο πάζλ τραγουδιών με μουσικές του κόσμου.
Εκεί που σμίγουν οι μελωδίες του Χατζιδάκη, του Θεοδωράκη, του Λοϊζου, του Σαββόπουλου, του Κυπουργού, της Πλάτωνος, του Τσιτσάνη, του Μωράκη με τον Νino Rota, τη Νοa, τη Dulce Pontes, τη Luz Casal, αλλά και το esse olhar, τη δια-σκευή της Αθηνάς στο «χειροκρότημα» της Γαλάνη και Νικολακόπουλου στα πορτο-γαλικά και καινούργιες συνθέσεις της.

Η είσοδος της συναυλίας θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

One thought on “24η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου – 31 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2015

  1. ΠΟλύ όμορφες εκδηλώσεις από ανθρώπους που αγαπούν τον πολιτισμό. Θα προσπαθήσω να έρθω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Comments are closed.