Πόλεμος για τα οικόπεδα στο Ναύπλιο!!!

Ο σημερινός “Αναγνώστης Πελοποννήσου” με πρωτοσλελιδό του μας ενημερώνει για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει για τα οικόπεδα ανάμεσα στον παλιό Δήμαρχο Γιώργο Τσούρνο και στο νυν Δήμαρχο Π. Αναγνωσταρά. Σημειώνουμε πως και οι δύο ασκούν το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού!!!

Για πολεοδομικό τέλμα στο Ναύπλιο, κατηγορεί τον δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσούρνος, ενώ ο δήμαρχος απαντά ότι κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία προώθησης αυτών των θεμάτων.

Ο κος Τσούρνος, τονίζει ότι η οικοδομική δραστηριότητα είναι μοχλός ανάπτυξης μιας πόλης και για να υπάρξει οικοδομική δραστηριότητα πρέπει να υπάρχει προσφορά οικοπέδων, άρα να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης νέες περιοχές. Υπενθυμίζει ότι επί δημαρχίας του ανάθεσε τη σύνταξη των Μελετών επέκτασης του Σχεδίου Πόλεως στην «Γλυκειά» μέχρι το Ραμαντάνι, και στον Προφήτη Ηλία.
Ο κος Αναγνωσταράς από την πλευρά του υπενθυμίζει ότι στα πρόσφατα δημοτικά συμβούλια για το συγκεκριμένο θέμα ο κος Τσούρνος ήταν απών ή ψήφιζε αρνητικά και πάει …λέγοντας.

Ο καβγάς για το πάπλωμα… Το μεγάλο πρόβλημα στο Ναύπλιο είναι τα φιλέτα των οικοπέδων;

Μήπως πρέπει να εφαρμοστεί ασυμβίβαστο και για τους Δημάρχους όπως είναι για τους Βολευτές (σκόπιμα λείπει το γράμμα);

Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε πιό σοβαρά με τα προβλήματα της πόλης;

Τελικά η ελπίδα ανατέλει μόνο από τις Ανεξάρτητες Αυτιδιοικητικές Κινήσεις