didyma.gr ΤΕΛΟΣ… Τώρα e-didyma.gr

Για το θέμα της ονομασίας της ιστοσελίδας του Κου Μπροδήμα didyma.gr έχουμε ξαναγράψει.

Ο Δήμος Κρανιδίου αποφάσισε κάποια πρωία ότι ήθελε ή χρειαζόταν αυτή την ονομασία και ζήτησε από την ΕΕΤΤ να αφαιρεθεί από τον Κο Μπροδήμα και δεν είχε τότε ζητήσει να κατοχυρωθεί στο Δήμο Κρανιδίου.

Τελικά η ΕΕΤΤ αποφάσισε να διαγραφεί το όνομα didyma.gr από τον Κο Μπροδήμα.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα δεδικασμένο για όλους. Άρα να αναμένω και εγώ όταν θα θεωρήσουν ότι ενοχλώ; Γιατί εκεί είναι το θέμα.

ΚΡΙΜΑ…

Η ιστορία από την αρχή

Η απόφαση της ΕΕΤΤ

3 thoughts on “didyma.gr ΤΕΛΟΣ… Τώρα e-didyma.gr

  1. Δεδικασμένο υπάρχει από το δικαστήριο της Σύρου, στη διαμάχη του amazon κι ενός «ξύπνιου» ελληνάρα που πήγε να τα «κονομήσει»… Σ΄αυτή την απόφαση στηρίζεται και η απόφαση της ΕΕΤΤ.

    Το πρόβλημα δεν είναι η απόφαση του ΕΕΤΤ. Πρόβλημα θα ήταν να αγνοούσε το ΕΕΤΤ αυτή τo δεδικασμένο. Από τη στιγμή μάλιστα που το σκεπτικό αυτής της απόφασης εφαρμόζεται πανευρωπαϊκώς όσον αφορά τα domain names.

  2. Φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι η απόφαση της ΕΕΤΤ. Το πρόβλημα είναι πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Κρανιδίου κάποιον που σκέφτεται για το τόπο του, αντιδρά και κρίνει τις όποιες αποφάσεις του Δήμου, ο οποίος δεν ζήτησε το όνομα αλλά μόνο την κατάργηση του από τον Κο Μπροδήμα.
    Έτσι πρέπει να σκέφτεται η οποιαδήποτε εξουσία; Εκδικητικά;

  3. Τους ανεβάζεις πολύ λέγοντάς τους εκδικητικούς. Εγώ θα τους έλεγα κουτοπόνηρους αμόρφωτους χωριάτες.

    Αυτοί νομίζουν ότι την έφεραν του κ. Μπροβήλου αλλά πλέον μπορεί ο κάθε πολίτης του Δήμου να ρωτάει ποια είναι η συμμετοχή του Δήμου Κρανιδίου στην Κοινωνία της Πληροφορίας, τώρα που ένα τυπικό θέμα λύθηκε απ’ την ΕΕΤΤ.

    Σαν τον κρυφό site του Δήμου Ναυπλίου που διάβασα στο blog “Θέλω να πω μια γνώμη”.
    http://thelonapo.blogspot.com/2008/09/nafpliogr_23.html

Comments are closed.