Φεστιβάλ Άργους 2010

Θεατρικές και Μουσικές Παραστάσεις θα φιλοξενήσει για μια ακόμη χρονιά,   το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ 2010, που διοργανώνει ο Δήμος Άργους και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού [ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.] και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο στο Άργος.

Ο κ. Γιώργος Αναγνώστου, Αντιδήμαρχος Άργους & Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α., τονίζει: «Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ, πιστό στους στόχους του για την αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης μας, την προώθηση του Πολιτιστικού Τουρισμού και την ανάδειξη των αξιόλογων  αρχαιολογικών μνημείων της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης, του Άργους,  συνεχίζει και φέτος να προσφέρει ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Εκτός από τις παραστάσεις αρχαίου δράματος στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, που αποτελούν και το κύριο χαρακτηριστικό του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ 2010, καινοτομεί και συνταξιδεύει για πρώτη φορά με αξιόλογους & επιτυχημένους Αργείους καλλιτέχνες. Η υποστήριξη και η προβολή των τοπικών σχημάτων και των αξιόλογων καλλιτεχνών που ζουν και δημιουργούν όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και το εξωτερικό, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ 2010.

Σας περιμένουμε και φέτος, να πορευθούμε μαζί, για να στηρίξουμε την προσπάθεια ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας, που είναι φτιαγμένη από μύθο και ιστορία.»

Tagged , , ,