Τα πρώτα 20 σε επισκεψιμότητα sites & blogs στην Αργολίδα

από την ιστοσελίδα argonafplia.gr

σχετικό άρθρο Το argonafplia.gr πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Αργολίδα και με αποδείξεις …

 

Σημείωση: Είμαστε στη 19η θέση.

Η ιστοσελίδα argonafplia.gr ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημοσιεύει κάθε εβδομάδα τα πρώτα σε επισκεψιμότητα sites kai blogs της Αργολίδας από την ALEXA.com

Σημείωση: Είμαστε στη 19η θέση και σας ευχαριστούμε πολύ!

Ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

Το argonaflia.gr επειδή

  • έχει προκληθεί επανειλημμένα από άλλες ιστοσελίδες, επειδή έχει δεχθεί χιλιάδες επιθέσεις με αντιγραφές κειμένων του, χωρίς να κρατείτε η στοιχειώδης αρχή της δεοντολογίας που είναι η αναγραφή της πηγής και μάλιστα μαζί με το λινκ της πηγής.
  • Επειδή δεν κρύβεται πίσω από κάποια ανωνυμία και δίνει όνομα υπευθύνου, τηλέφωνα και διεύθυνση.
  • Τέλος, επειδή δεν ζητά τίποτα παραπάνω από την θέση που του ανήκει και που οι επισκέπτες των σελίδων του δίνουν, αποφάσισε και μέχρι τουλάχιστον να σταματήσουν οι όποιες υστερόβουλες “επιθέσεις”, να δημοσιεύει τις είκοσι πρώτες ιστοσελίδες της Αργολίδας σε εβδομαδιαία βάση. Η ταξινόμηση είναι σύμφωνα με την θέση τους ανάμεσα στις 50.000 περίπου ελληνικές ιστοσελίδες, από το alexa.com και ο οιοσδήποτε μπορεί να την επαληθεύσει.

Η λίστα περιλαμβάνει τις 20 πρώτες ιστοσελίδες από περίπου 60 ιστοσελίδες και μπλογκ που γνωρίζουμε. Συγκεντρώνουμε και άλλα ..
Αν κάποιος έχει ιστοσελίδα ή μπλογκ μέσα στα 20 πρώτα της Αργολίδας και δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα ας μας ενημερώσει….
στο : [email protected]

Είναι γεγονός πως η επισκεψιμότητα είναι ένα μέτρο σύγκρισης στο διαδίκτυο. Θεωρώ όμως πως αυτό που μετράει για τον καθένα μας είναι να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και τον “γεμίζει”. Δηλαδή δεν πρέπει να γίνονται όλα για την επισκεψιμότητα. Μην καταντήσουμε σαν τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες.

Από την άλλη, όλοι μας πρέπει να τηρούμε κάποιους κανόνες δεοντολογίες όπως είναι είναι η αναγραφή της πηγής  μαζί με το λινκ της πηγής.

Η ανωνυμία μας παρέχεται από το διαδίκτυο και δεν θεωρώ πως είναι μειονέκτημα, αρκεί να μην ξεφεύγει από τα γενικότερα παραδεκτά όρια (βρισιές, απαξίωση κ.α).

Σχετικά ‘αρθρα

Tagged , , , ,

One thought on “Τα πρώτα 20 σε επισκεψιμότητα sites & blogs στην Αργολίδα

  1. ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΣ
    Search Results for nafpliotis.wordpress.com

    Site Information for nafpliotis.wordpress.comGet Details Alexa Traffic Rank: 1,083,072 Traffic Rank in GR: 15,534 Sites Linking In: 9

Comments are closed.