Δύο νέες ιστοσελίδες από το Δήμο Άργους-Μυκηνών

Δύο νέες ιστοσελίδες από το Δήμο Άργους – Μυκηνών

newargos.gr argos-tourism.gr

ενώ ο Δήμος Ναυπλιέων απουσιάζει τελείως

από το διαδίκτυο εδώ και 7 μήνες

 

Στη πρώτη ιστοσελίδα newargos.gr πέρα από τα σημαντικά νέα του Δήμου μπορείτε να στείλετε το ηλεκτρονικό αίτημά σας ή παράπονό σας, να κάνετε on line την αίτησή σας, να πάρετε μέρος στον ηλεκτρινικό διάλογο, να συμμετέχετε ως εθελοντής στις δράσεις του Δήμου, να παρακολουθήσετε ζωντανά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (web tv) κ.α.

 

 

Στη δεύτερη ιστοσελίδα argos-tourism.gr μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της πόλης του Άργους, να περιπλανηθείτε στο παρελθόν μέσα από παλιές φωτογραφίες, να δείτε χάρτη της περιοχής, να περιηγηθείτε στο ψηφιακόπερίπτερο πολιτισμού www.argos-peripatos.gr,, να πάρετε πληροφορίες για το Αρχαιολογικό Μουσείο, τους Στρατώνες Καποδίστρια, τη Δημοτική παιδική-νεανική βιβλιοθήκη αλλά και για διάφορα ιστορικά κτήρια της πόλης, προτείνει διαδρομές μέσα στον ευρύτερο Δήμο αλλά και να κάνετε αίτηση για τουριστικό ξεναγό.

Αυτά με μια πρώτη ματιά.

Μόνη παρατήρηση είναι ότι υπερτερεί η πόλη του Άργους σε σχέση με τα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου. Αναφέρετε σαν πρόταση για επίσκεψη το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκηνών αλλά απουσιάζει από την πρώτη σελίδα. Λίγο να ισοσκελιστούν τα πράγματα.

 

Σε πλήρη αντίθεση με τη παρουσία στο διαδίκτυο του Δήμου Άργους-Μυκηνών εξακολουθεί να βρίσκετε ο Δήμος Ναυπλιέων που απουσιάζει παντελώς από το διαδίκτυο εδώ και 7 μήνες. Για πόσο ακόμα;

 

Tagged , , , ,

One thought on “Δύο νέες ιστοσελίδες από το Δήμο Άργους-Μυκηνών

Comments are closed.