Φίλοιστρον, ένα εστιατόριο στη Νέα Κίο

«Φίλοιστρον» ένα νέο εστιατόριο στη πλατεία της Νέας Κίου.

 



 

Υπάρχουν παραδείγματα εστιατορίων, ομολογουμένως όχι πολλά, τα οποία προσφέρουν φτηνό και καλό φαγητό, και δεν αναφέρομαι μόνο σε ταβέρνες αλλά και σε εστιατόρια.

Ένα από αυτά είναι και το «Φίλοιστρον».

Ένα ενδιαφέρον εστιατόριο που πρόσφατα άνοιξε στη πλατεία της Νέας Κίου.

Τα καλοσιδερωμένα, λευκά, τραπεζομάντηλα, ο χαμηλός φωτισμός και η απαλή μουσική δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Στην υποδοχή η Δήμητρα, ιδιοκτήτρια και Σεφ/ιδιοκτήτης ο Σταύρος, κάνουν κάθε προσπάθεια για να προσφέρουν καλό φαγητό σε καλές τιμές, με διάθεση φιλοξενίας.

Το μενού περιλαμβάνει υπέροχες μακαρονάδες, δροσερές σαλάτες, θαυμάσιες πίτσες, πολύ καλές ποικιλίες για μπύρα και για ούζο αλλά και καλομαριναρισμένα κρέατα,  τα οποία με φροντίδα και προσοχή ψήνονται, μαγειρεύονται και προσφέρονται στους πελάτες. Ακόμη τα πολλά ορεκτικά και θαλασσινά που περιλαμβάνει το μενού δίνουν τη δυνατότητα πολλών επιλογών.

Το κρασί αν και χύμα, έχει άποψη και προέλευση ενώ είναι και φτηνό.

Αξίζει να δοκιμάσετε…

 

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=110529213504-4dfc3807b6044efea0e775cb07a4bb38 docname=filoistron_new username=sxoliastis loadinginfotext=restaurant%20Filistron showhtmllink=true tag=nafplio width=420 height=297 unit=px]

Tagged , ,