Νέο λογότυπο για το cityofnafplio.com

Νέο λογότυπο για το cityofnafplio.com

Με υπερηφάνεια και αέρα ανανέωσης θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο λογότυπο της ιστοσελίδας cityofnafplio.com. Τη νέα οπτική ταυτότητα, που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας είτε αυτή είναι έντυπη είτε ηλεκτρονική.
Το νέο λογότυπο έχει μίνιμαλ χαρακτήρα και απλή γραμματοσειρά. Βασίζεται σε σχέδιο της Katerina Bekiari Κατερίνας Μπεκιάρη. Η εμπνευσμένη ζωγράφος κατάφερε με μία λιτή και συνεχόμενη γραμμή, να αποτυπώσει με τον πιό παραστατικό τρόπο, το Παλαμήδι με το φρούριο του και τα σκαλοπάτια , την Ακροναυπλία με τα τείχη της, την παλιά πόλη και τη θάλασσα. Δηλαδή το Ναύπλιο της καρδιάς μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Katerina Bekiari , που μας εμπιστεύτηκε τη χρήση του σχεδίου της.
Μέσα από τις εικαστικές γραμμές του λογοτύπου θέλουμε να προβάλουμε εικόνες, μνήμες, συναισθήματα, που σέβονται το παρελθόν, αγκαλιάζουν το παρόν και σχεδιάζουν το μέλλον. Δεν πρόκειται μόνο για μια αισθητική αλλαγή, αλλά σηματοδοτεί την μετάβαση του cityofnafplio.com, σε μια νέα εποχή.
Αυτά τα 16 χρόνια καταφέραμε να εκπληρώσουμε κάποιες από τις αρχικές μας φιλοδοξίες μέσα από πραγματικές δυσκολίες, με αγάπη και σεβασμό στη μοναδική και διακριτή ταυτότητα της πόλης του Ναυπλίου. Βάζουμε τις βάσεις για την μετάβαση στη νέα εποχή , σε ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό ιστότοπο, έτοιμo να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις και να θέσει νέους στόχους
Ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μια φορά, την κα Κατερίνα Μπεκιάρη.
Γιώργος Δ. Χατζόπουλος
Δημήτριος Γ. Χατζόπουλος