Koitida.gr λειτουργεί, εν μέρει σε άλλη διεύθυνση!!!

Η ΚΟΙΤΙΔΑ, το πρόγραμμα για την «Καταγραφή Ψηφιοποίηση και Συσχετισμό υπάρχοντος υλικού για τη διάσωση και ανάδειξη του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου» που ο Δήμος Ναυπλίου και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) συνέλαβαν ως ιδέα προς υλοποίηση στις αρχές του 2004, γεννήθηκε μέσα από το ενδιαφέρον για την μοναδικότητα της μορφολογίας της παλιάς πόλης του Ναυπλίου αλλά και τον προβληματισμό για την δυσοίωνη – όπως τα στοιχεία της τελευταίας 20ετίας δείχνουν – εξέλιξη του πιο πολύτιμου ιστορικά και αρχιτεκτονικά «πυρήνα» του Ναυπλίου.

Στον ιστοχώρο του ΚΟΙΤΙΔΑ μπορείτε να βρείτε εκτενείς πληροφορίες για τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο του Ναυπλίου μέσα από ένα διαδραστικό ψηφιακό χάρτη της πόλης καθώς και μέσα από διάφορους μηχανισμούς αναζήτησης.
Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες καθώς και φωτογραφική τεκμηρίωση μεγάλης ανάλυσης απευθυνθείτε στην Δ.Ε.Π.Α.Ν.

Εδώ και τέσσερις περίπου μήνες, το αξιόλογο αυτό έργο για τη πόλη του Ναυπλίου δεν λειτουργεί. Για την ακρίβεια δεν λειτουργεί στη διεύθυνση http://www.koitida.gr/

Εδώ και 4 ολόκληρους μήνες δεν είχαμε πσόσβαση σε τόσο πολύτιμα στοιχεία για τη παλιά πόλη του Ναυπλίου. Κτίρια, Πλατείες – Ελεύθεροι Χώροι, Μνημεία – Αγάλματα Εντός & Εκτός Ιστορικού Κέντρου του Ναυπλίου, αλλά και Οχυρώσεις με κείμενα, σχέδια, πηγές, φωτογραφίες από το 1945 (οι περισσότερες του 1985) αλλά και Cartes Postales.

Κατά τύχη σε μια αναζήτηση στο διαδύκτιο βρήκα μια διεύθυνση που λειτουργεί η Koitida αλλά όχι και η Koitida plus.

Το χειρότερο δεν είναι ότι η διεύθυνση του Koitida.gr δεν λειτουργεί, αλλά το ότι εδώ και 4 μήνες δεν έχει αποκατασταθεί. Το μεγαλείο της αδιαφορίας.

Έχουν γραφτεί πολλά

 

Tagged ,