Διαμαρτυρία κατοίκων των οδών Τριπόλεως και Καλαμάτας

Την  Τρίτη 5/3 και ώρα 6.00 έγινε συγκέντρωση των κατοίκων της οδού Καλαμάτας και Τριπόλεως και υπέγραψαν το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο θα κατατεθεί και στον δήμο Ναυπλιέων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ

Εδώ και  εβδομάδες, σε όλο το μήκος των οδών  Καλαμάτας και Τριπόλεως, εκτελούνται εργασίες κατασκευής του καινούργιου τάπητα. Όλες αυτές τις ημέρες, λόγω των έργων και την αναίτιας κατά της γνώμη μας βραδυπορίας με την οποία αυτά εκτελούνται, έχουν δημιουργηθεί μια σειρά από προβλήματα σε όλους μας (προβλήματα μετακίνησης για τους ΑΜΕΑ, τα καρότσια για τα μωρά και τους ηλικιωμένους ανθρώπους, αδυναμία πρόσβασης στα γκαράζ, όχληση από τις λάσπες κλπ .)

Το αποκορύφωμα αυτής της  ταλαιπωρίας ήρθε από την εφαρμογή του πετρελαϊκού στο δρόμο στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Επί μία εβδομάδα έχουμε υποστεί μια απίστευτη ταλαιπωρία. Η πίσσα είναι παντού. Δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, είσοδος πολυκατοικίας, σπίτι, ρούχο που να μην έχει λερωθεί  από την πίσσα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ

Ρωτάμε:

Πόσο τεχνικά και κατασκευαστικά περίπλοκο είναι να γίνει ένας δρόμος σε αυτή τη πόλη και ταυτόχρονα να μην έρχονται οι κάτοικοί της  σε απόγνωση ;

Πόσο περίπλοκο είναι να κατασκευαστεί ένα έργο χωρίς τα υλικά του να σπαταλούνται, να τα παίρνει η βροχή  και να φθείρουν τους κοινόχρηστους και τους ιδιωτικούς χώρους;

Την ευθύνη για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στις οδούς Καλαμάτας και Τριπόλεως την έχουν η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλίου και οι Εργολάβοι  που κατασκευάζουν το έργο.

Ζητάμε, να αποκατασταθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί,

με επιμέλεια και δαπάνες που θα καταλογιστούν στους υπεύθυνους για την ταλαιπωρία μας.

Να καθαριστούν άμεσα τα πεζοδρόμια, οι είσοδοι των πολυκατοικιών, οι αυλές των σπιτιών.

κάτοικοι της οδού Καλαμάτας και της οδού Τριπόλεως

8-3-2011