Nafplio bike, ένα νέο κατάστημα για το ποδήλατο

Nafplio bike

ένα νέο κατάστημα στο Ναύπλιο

για το ποδήλατο

nafplio-bike.gr

Όταν αγοράζετε ένα ποδήλατο, αγοράζετε κάτι περισσότερο από το ποδήλατο. Αγοράζετε υποστήριξη, εξυπηρέτηση και σωστή πληροφόρηση. Η ομάδα των ανθρώπων που συνεργάζονται  στο Nafplio Bike βασίζεται στην αρχή της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας.

 

Nafplio Bike Το κατάστημά μας

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε ποδήλατα βουνού, ποδήλατα δρόμου, ποδήλατα πόλης, BMX, σπαστά ηλεκτρικά και παιδικά ποδήλατα. Το πλήθος των διαφορετικών μοντέλων μας καλύπτει και την πιο ιδιαίτερη επιθυμία σας.  Διαθέτουμε  είδη ένδυσης, κράνη, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, σχάρες στήριξης ποδηλάτων οικιακών και αυτοκινήτων, φώτα και ό, τι χρειάζεστε. Δείτε τους καταλόγους

 

Nafplio Bike Επισκευή και Συντήρηση

Οι επαγγελματίες μηχανικοί μας μπορούν να αναλάβουν την επισκευή και την συντήρηση κάθε ποδηλάτου. Η αλλαγή αεροθαλάμων, η ρύθμιση φρένων και ταχυτήτων γίνεται άμεσα όσο περιμένετε. Θα επισκευάσουμε το ποδήλατο σας το αργότερο εντός 24 ωρών.

Αφήστε τους μηχανικούς μας να σας φροντίσουν

 

Nafplio Bike Ενοικίαση ποδηλάτων

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από ποδήλατα και εξοπλισμό προς ενοικίαση. Μια ποδηλατάδα στο Ναύπλιο είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τις μοναδικές κρυφές ομορφιές του.

Αξίζει να το επισκεφθείτε…

Tagged ,